Velkommen til e-l-m Kragelund A/S

Din pålidelige partner inden for specialfremstillede aggregater, der bringer effektivitet, sikkerhed og værdi til din virksomhed. Vi er stolte af vores dybtgående knowhow og ekspertise, som sætter os i en unik position til at levere skræddersyede løsninger af højeste kvalitet.

Hyster truck der er udstyret med laststabilisatorer
PRODUKTER

Vi har et moderne og effektivt produktions setup, og derfor kan vi tilbyde dig markedets højeste kvalitet. Som vores forhandler kan du vide dig sikker på, at vi har en løsning til din kundes behov, altid.

E-L-M blad
Kundetilpasset løsninger

Vi designer og producerer mere end 6.500 aggregater hvert år. Derfor kan vi tilbyde dig markedets bedste kvalitet til en yderst konkurrencedygtig pris.

Gaffler til truck
Kapacitetberegner

Beregn den aktuelle kapacitet på din gaffeltruck i kombination med aggregatet.
Opnå maximal restkapacitet, bedste sigt og funktionalitet med en integreret løsning.

Vi leverer altid

Service af højeste kvalitet

En gaffeltruck med et defekt aggregat, har ikke nogen værdi. Derfor accepterer kun de højeste kvalitetsstandarder! Som kunde eller bruger af vores produkter, kan du forvente lang levetid, selv ved intensiv brug i krævende miljøer. Vores produkter har som standard en sikkerhedsfaktor på mellem 4,5 og 5,8 (CE-mærkningen kræver mindst 3). Det er din garanti for en pålideligt produkt, som du kan have tillid til i mange år frem.


Den hurtige vej til de rigtige reservedele! Oplev hvor let og bekvemt vores reservedelssalg er.

Vores dygtige team kan altid hjælpe dig med at finde de rigtige reservedele. Og i langt de fleste tilfælde, sender vi dine reservedele samme dag, som vi modtager forespørgslen.

På den måde hjælper vi dig med at sikre, at dine kunders oppetid øges.

Klemmeaggregater i brug til at flytte store metalrør

“Ever since the foundation of our company in 1967, our mission has been the same: Develop the perfect attachment to support efficient and safe internal logistic and handling solution”

“Siden etableringen af vores virksomhed i 1967, har vores mission været den samme: Udvikle det perfekte aggregat til at sikre en effektiv og sikker intern logistik- og håndteringsløsning”

- Michael Lund / Salgsdirektør
VI HAR ALT

UDSTYR TIL GAFFELTRUCKS

Siden vores virksomhed, e-l-m Kragelund A/S, blev etableret i 1967, har vi været en branchedefinerende aktør inden for udvikling og produktion af aggregater og løfteudstyr til gaffeltrucks, stablere og reach trucks. Vi er blandt arkitekterne bag det integrerede design af løfteudstyr, som understøtter øget sikkerhed, højere produktivitet og bedre løfteevne.

SE VORES

Produktkatalog 2022

Vores katalog er fyldt med produkter af højeste kvalitet.
Vi har et af branchens mest omfattende produksortimenter som blandt andet tæller gaffelflyttere, rotatorer, klemmer, laststabilisatorer, teleskopgafler samt meget andet.

Størstedelen af produkterne kan leveres som integrerede aggregater – det er din mulighed for at øge sikkerhed, produktivitet og restkapacitet.

Tjek også vores afsnit om kundetilpassede produkter, som er produceret ud fra slutbrugerens specifikke behov.